"Mest som å komme heim!"

Servering

Mydland Gard sto ferdig i 2006 og vi har nå i over 10 år ønsket velkommen til gards til mat og gardsopplevelser. Vi har 100 hjort og 17 storfe av rasen limousin på gården og kjøttet fra dyrene våre danner grunnlaget for serveringen i gardsrestauranten.

Menyen vår tar utgangspunkt i råvarer fra egen gård og måltidet tilbereder vi spesielt for deg og dine venner, nylaget og velsmakende. Våre oppskrifter er forankret i god norsk tradisjon og tilberedt på vår måte slik vi har lært av våre formødre og inspirert av bl.a. Ingrid Espelid og Arne Brimi. Det aller meste på vår meny er glutenfritt men smør og fløte blir flittig brukt.

Vi har åpent hele året men kun for grupper på minst 15 voksne etter forhåndsbestilling. Vi vil gjerne ha beskjed på forhånd om eventuelle matvareintoleranser slik at vi har tid til å gjøre endringer.

Når det gjelder drikke har vi alle rettigheter, vi kan til og med tilby Arnes heimebrygga øl – Mydanøl.

Lokalene våre egner seg like godt til høytidelige anledninger som til mer uformelle sammenkomster eller kursvirksomhet. Vi har prosjektor og lerret til disposisjon.

Storstova – selskapslokalet vårt med plass til ca 60 gjester – småbord eller langbord – det er bare å velge hva som passer best for anledningen.

Salongen – med sofagrupper og plass til ca 25 stk.

Eldhuset – spesiell 8-kanta bygning med røffe bord, benker med hjorteskinn og grue i midten. Her er det plass til ca 40 personer. Med bål i grua, god mat og god drikke, da kan en senke skuldrene og slappe av!

Sommerstid går hjorteflokken på beite like utenfor selskapslokalene og fra terrassen er det god utsikt til dyrene.

På baksiden av bygget er det adkomst for barnevogn og rullestol til Storstova. Fra hovedinngangen er det trapper til de forskjellige lokalene.